Vazquez lijkt te twijfelen: "Of ik blijf? In het voetbal weet je nooit..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 45 reacties
Vazquez lijkt te twijfelen: "Of ik blijf? In het voetbal weet je nooit..."
Foto: © Photonews

Club Brugge sloot het seizoen op de tweede plaats af na een nipte, maar verdiende zege tegen KV Kortrijk. Spelmaker Victor Vazquez pakte uit met een knappe assist, maar weet nog niet of hij ook volgend seizoen nog op Jan Breydel speelt.

Timothy Collard in Brugge

“Dit was de beste manier om het seizoen af te sluiten. We wisten dat we moésten winnen. Niet alleen om ons te verzekeren van de voorrondes van de Champions League, maar ook om de supporters te bedanken voor hun steun dit seizoen.”

"We zijn niet voor de volle 100% tevreden"

“We moeten uiteindelijk vrede nemen met die tweede plaats, maar je kan daar natuurlijk niet voor de volle 100% tevreden mee zijn, dat spreekt voor zich. Wij waren de beste na de reguliere competitie. Dus het doet pijn als je dan de titel nog misloopt.”

“Of ik liever de titel dan de beker had gepakt? Als ik zou mogen kiezen, dan had ik graag beide trofeeën gewonnen. Maar goed, ik ben blij met de beker en met het feit dat Club Brugge een prijs heeft kunnen pakken.”

Met deze kern speelt blauw-zwart uiteraard ook volgend seizoen mee voor de prijzen. Maar blijft ook iedereen bij Club? “Dat is moeilijk te voorspellen. We hebben een prima seizoen gedraaid, dus ik ga ervan uit dat er wel jongens zullen vertrekken.”

En wat met zijn toekomst? Blijft de Catalaanse spelmaker op Jan Breydel? “Ik? Ik lig nog twee jaar onder contract, maar in het voetbal weet je natuurlijk nooit”, laat Vazquez alle opties open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties