Buffalo's razend ambitieus naar Kampioenenbal: "We laten onze sterkhouders niet gaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Buffalo's razend ambitieus naar Kampioenenbal: "We laten onze sterkhouders niet gaan"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent is niet van plan om een eendagsvlieg te zijn. De kersverse landskampioen is brandend ambitieus? "Het is de bedoeling om in elke linie een echte versterking te halen", klinkt het bij Michel Louwagie.

Maar KAA Gent is niet van plan om zich op te jagen. "Door de rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League hebben we drie maanden de tijd om zaken te doen op de transfermarkt."

"We bevinden ons in een situatie waar RSC Anderlecht drie jaar lang heeft in gezeten", gaat Michel Louwagie verder in Het Nieuwsblad. "Het is de bedoeling om in elke linie versterking te halen om gewapend te zijn. Maar we gaan geen gekke sprongen maken."

Ondertussen heeft ook het buitenland de Belgische kampioen ontdekt. Er kwamen al telegrammen binnen in de Ghelamco Arena voor Danijel Milicevic, Moses Simons en Thomas Foket. 

"Maar we laten onze sterkhouders niet gaan", is Louwagie duidelijk. "We zitten in een luxepositie, hé. We pakten de titel met deze ploeg en het is de bedoeling om de kampioenenploeg samen te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties