Obradovic niet bang om te mislukken: "Even grote carrière als Jestrovic maken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Obradovic niet bang om te mislukken: "Even grote carrière als Jestrovic maken"
Foto: © Photonews

Ivan Obradovic is tot dusver nog steeds de enige zomeraanwinst van RSC Anderlecht. De Serviër moet paars-wit op zowel defensief als aanvallend vlak meer bijbrengen en ziet het alvast zitten.

Obradovic had twee jaar terug al bij Anderlecht kunnen zitten, zo verklapt hij in Het Nieuwsblad. “Mijn vriend Milan Jovanovic prees me in 2013 voor het eerst aan bij Anderlecht. Maar eerlijk gezegd was het toen te vroeg voor zo’n topclub en daarop kwam ik bij Mechelen terecht.”

"Club was geïnteresseerd, maar Anderlecht was enige optie"

Nu kwam het wel tot een transfer, al kon de linkspoot ook op Jan Breydel terecht. “Club Brugge was ook geïnteresseerd, maar voor mij was Anderlecht de enige optie. Dankzij Besnik Hasi zal ik mij er thuis voelen.”

Schrik om te mislukken heeft de Serviër niet. “Ik weet dat Serviërs als Milivojevic en Rnic niet slaagden bij Anderlecht. Maar Jovanovic en Jestrovic bijvoorbeeld wel. Jestro komt van hetzelfde dorp als ik en hopelijk maak ik in Brussel een even grote carrière als hij.”

De reden van rugnummer 37

En dan nog zijn bijzondere rugnummer… “Mijn eerste rugnummer was 37 en dat cijfer staat nu op mijn borst getatoeëerd. Het wordt trouwens ook mijn nummer bij Anderlecht, want het brengt geluk. Bij Zaragoza speelde ik met 24 en dat liep minder goed af.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties