Overzicht oefenwedstrijden: Essevee wint streekderby, ook Lokeren, Gent, Mechelen en ...

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook vandaag waren er weer een resem oefenwedstrijden van ploegen uit de Jupiler Pro League. Wij zetten alle resultaten even voor jullie op een rijtje.

Seraing - Anderlecht 1-0

Anderlecht ging bij tweedeklasser Seraing de boot in. In een verzengende hitte was een doelpunt van Junior Sambu voldoende voor de nederlaag van paars-wit.

Vitesse - Oostende 2-2

Oostende hield Europese klant Vitesse in bedwang. Jonckheere en Lukaku scoorden voor de Kustboys, Musona werd met rood van het veld gehaald en Yves Vanderhaeghe moest de tribunes in.

Bochum - Waasland-Beveren 3-1

Na een halfuur stonden de Waaslanders als 2-0 achter, in het absolute slot kon Ibou pas de eer redden tegen de sterke Duitsers.

Genk - Samara 0-1

Lees een uitgebreid verslag van onze reporter ter plaatse HIER.

Deinze - Zulte Waregem 0-3

Buyl wist voor een 0-1 aan de rust te zorgen in het altijd geladen burenduel, na de koffie zorgde hij op aangeven van De Ridder voor de verdubbeling van de voorsprong. Leye maakte het helemaal af.

Lommel - Lokeren 0-2

Melens en Maric - hoe anders dan via een strafschop - zorgden na de rust voor een overwinning voor Bob Peeters.

Bornem - KV Mechelen 0-4

Hanni, Veselinovic en Cissé hadden er bij de rust al 0-3 van gemaakt, Van Damme kopte de eindstand op het scorebord.

Geel - Gent 2-4

Bijna leek de landskampioen opnieuw te gaan verliezen, maar Raman, Depoitre en Hajradinovic wisten de scheve situatie nog recht te zetten.