Hasi krijgt na het eerste verlies talloze vragen over de vertrekkers naar het hoofd geslingerd

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 37 reacties
Hasi krijgt na het eerste verlies talloze vragen over de vertrekkers naar het hoofd geslingerd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht liep gisteren op bezoek bij Seraing United tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. Voor coach Besnik Hasi blijft het ook na oefenduel 3 van deze voorbereiding wachten op de transferontwikkelingen.

Florian Holsbeek in Seraing

Alvorens de Kosovaarse T1 nieuwkomers mag verwelkomen moeten eerst enkele uitgaande transfers afgerond worden. En die dossiers blijven aanslepen.

"Chancel Mbemba speelt niet in afwachting van een vertrek. Dat is hij overeengekomen met het bestuur. Maar zolang er niets concreet is, bestaat de kans dat hij toch terugkeert in het team", bevestigde Hasi op Luikse bodem.

Mitrovic zit met zijn hoofd nog steeds bij ons

"Voor de andere spelers is de situatie anders. Dennis Praet wil spelen. Hij stond dan ook 45 minuten op het veld vandaag (gisteren, red.)."

Tot slot is er nog de zaak Aleksandar Mitrovic. Is een verlengd verblijf van de Gouden Stier in België überhaupt nog mogelijk?

"Uit een gesprek met hem is duidelijk geworden dat hij nog steeds met zijn hoofd bij ons zit", aldus Hasi. "Als een transfer niet doorgaat is hij klaar om te spelen. Fysiek staat hij top."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties