"Dat heeft Racing Genk heel goed bekeken"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
"Dat heeft Racing Genk heel goed bekeken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk heeft een uitstekende zaak gedaan met het aantrekken van De Camargo. Dat vindt onze huisanalist Hernan Losada. Hij wordt kwaad op mensen die beweren dat een spits boven de 30 afgeschreven is.

"Ik word kwaad als ik soms hoor vertellen dat je als aanvaller boven de 30 niet meer voor een topclub kan voetballen. Er zijn meer dan voorbeeelden genoeg die het tegenovergestelde aantonen", begint Losada zijn betoog.

"De Camargo heeft een pak ervaring en is een meerwaarde voor elke ploeg. Genk heeft dat goed bekeken en Igor heeft al in de eerste wedstrijd zijn waarde bewezen."

Met een neus voor goals en een goed positiespel kan je 15 goals per seizoen maken

"Hetzelfde geldt voor spelers als Leye en De Ceulaer. Het zijn spitsen die afgeschreven werden omdat men denkt dat ze te oud zijn, maar ze bevestigen elk seizoen."

"Een targetspits kan tot zijn 35 of 36 voetballen op het hoogste niveau. Eigenlijk heb je fysiek niet zoveel nodig om goals te scoren. Als je slim bent, een neus voor goals hebt en je kiest goed positie, dan is dat vaak genoeg om 15 keer op een seizoen te scoren."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties