U bent eensgezind: Club Brugge stelde het meest teleur

Geoffrey Rockele
| 10 reacties
U bent eensgezind: Club Brugge stelde het meest teleur
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een opvallend gegeven tijdens de eerste speeldag: geen enkele topclub leek de goeie vorm echt al te pakken te hebben. Maar voor u is het duidelijk, de prestatie van Club Brugge op het veld van promovendus Sint-Truiden was het meest ontgoochelend.

Maar liefst 72,5% van de lezers vond de prestatie van blauw-zwart echt ondermaats. Daarnaast moeten we ook vaststellen dat Club drie keer op rij verloor: de Supercup tegen Gent, de eerste competitiewedstrijd tegen Sint-Truiden en Europees tegen Panathinaikos.

Michel Preud’homme weet wat hem te doen staat, al moeten we er ook bijvertellen dat de bekerwinnaar van vorig seizoen met heel wat blessures te kampen heeft.

Anderlecht

Op de tweede plaats volgt Anderlecht met 12,9%. Paars-wit won dan wel tegen Waasland-Beveren, het moest wachten op een geniale ingeving van Youri Tielemans om de drie punten over de streep te trekken.

Standard en AA Gent

Voor Standard (6,45%) en AA Gent (8%) bent u het mildst. De Rouches verloren van Kortrijk maar moeten ook heel wat nieuwe jongens inpassen.

AA Gent wist op verplaatsing een puntje mee te pakken tegen Westerlo, al mocht de landskampioen wel een helft tegen 10 spelen. Afwachten dus wanneer de toppers écht onder stoom komen… of ingrijpen, want de transferperiode loopt nog tot 31 augustus. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties