Reactie De kop is er af voor Santini: "Ik wist zelfs niet hoe ik moest juichen"

De kop is er af voor Santini: "Ik wist zelfs niet hoe ik moest juichen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft zijn eerste drie punten van het seizoen binnen en daar mag het Ivan Santini voor danken. Hij werkte van dichtbij een bal tegen de touwen en was na de match dan ook erg blij. En moe, enorm moe.

Aernout Van Lindt in Luik

"Het is altijd een leuk gevoel als je scoort, zeker als het dan nog het winnende doelpunt is dat je kan maken. Ik ben dan ook blij en trots", stak Santini zijn geluk niet onder stoelen of banken.

"Ik wist zelfs niet hoe ik moest juichen, zoveel emoties kwamen er op me af", aldus nog de boomlange aanvaller. "De kop voor dit seizoen is er af."

Me wisselen? Erg goede keuze van de coach

"Ik vind dat we vandaag goed gespeeld hebben, maar we moeten blijven hard werken om progressie te blijven maken. Het is niet makkelijk met een nieuwe coach en een nieuw systeem, we moeten elkaar nog beter leren begrijpen. Week na week zal het beteren."

Dat hij meteen na zijn doelpunt werd gewisseld? "Een erg goede keuze van de coach, want ik voelde me leeglopen. Ik was echt moe, we hebben er ook drie wedstrijden in een week opzitten", knikte de spits van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties