KV Mechelen en Moeskroen-Péruwelz vinden akkoord over Coosemans... die zelf nog twijfelt

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 20 reacties
KV Mechelen en Moeskroen-Péruwelz vinden akkoord over Coosemans... die zelf nog twijfelt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dicht bij het sluiten van de transfermarkt heeft KV Mechelen water bij de wijn gedaan. Malinwa is akkoord om Colin Coosemans een jaartje elders te stallen, maar de doelman zelf twijfelt.

Door Diederik Geypen

Enkele weken geleden lag Mechelen nog dwars toen PEC Zwolle kwam aankloppen. Nu kon Moeskroen-Péruwelz wel een huurovereenkomst van één seizoen met de Kakkers overeenkomen. De definitieve beslissing ligt enkel nog bij Coosemans.

De 23-jarige goalie neemt het voorstel in overweging, maar hij denkt ook na over volgende zomer. Zal hij bij zijn terugkeer naar KV wel in de gratie vallen? Een akkoord over een definitieve verkoop wordt dan misschien de enige optie.

Thibaut Van Acker

Coosemans weegt momenteel de pro's en contra's af. Een belangrijk argument die de keuze kan beïnvloeden is de grote drang naar speelgelegenheid.

Bovendien viel deze week te horen dat RMP eveneens achter Thibaut Van Acker aanzit. De komst van de middenvelder van Cercle Brugge, die goed bevriend is met Coosemans, kan de verhuis naar Le Canonnier wel eens triggeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties