Doelmannenkwestie in Anderlecht: straks heel veel volk voor weinig plaatsen

Doelmannenkwestie in Anderlecht: straks heel veel volk voor weinig plaatsen
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een ervaren doelman om mee te trainen bij de A-ploeg. Een uitleenbeurt van één van de huidige keepers is niet meer aan de orde en dus zal het straks drummen worden om aan speelminuten te geraken.

Bij de A-ploeg lopen met Proto, Roef en Bossin al drie goeie doelmannen rond. Die laatste zou mogelijk uitgeleend worden, maar Besnik Hasi ontkent dat met klem. Bossin is momenteel ook een zestal weken buiten strijd en dus drukt Anderlecht door voor de komst van Frank Boeckx of Patrick Devlamynck.

Maar ook bij de beloften is het al drummen, want Mile Svilar, die vandaag zijn profcontract ondertekent, is er eerste keuze. Yani De Vriendt, de 18-jarige doelman van de U19, wordt waarschijnlijk verhuurd aan Zulte Waregem.

Geen uitleenbeurten

Daarnaast is er ook nog Enzo D'Alberto (19). Svilar en Bossin zullen de speeltijd bij de beloften moeten verdelen. Wat een probleem betekent voor Davy Roef. Die gaat er nog altijd vanuit dat hij de bekermatchen mag spelen, maar dat wordt afwachten.

Dat de nieuwe doelman nergens aan de bak zal komen, mag duidelijk zijn. Binnen de entourage van Roef blijven ze alvast kalm. Eerst hoopten ze nog op een uitleenbeurt, maar het werd snel duidelijk dat Anderlecht hem niet wil laten gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties