Ruytinx wil terug naar OH Leuven: "Ik weet waar mijn thuis is en altijd zal zijn!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Ruytinx wil terug naar OH Leuven: "Ik weet waar mijn thuis is en altijd zal zijn!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bjorn Ruytinx was de voorbije weken naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever. De aanvaller ging al op bezoek bij tal van clubs, maar trekt nog steeds dagelijks naar Oostende. "Al zou het fantastisch zijn om terug te keren naar Leuven."

Door Cédric De Volder

KV Oostende deed er de voorbije weken alles aan om een oplossing te vinden voor Bjorn Ruytinx. De aanvaller werd genoemd bij onder meer KSV Roeselare, KMSK Deinze, Antwerp FC, Sparta Rotterdam en FC Eindhoven, maar een akkoord kwam er nooit uit de bus. 

Ondertussen raakte bekend dat OH Leuven de publiekslieveling wil terughalen om de blessure van Jovan Kostovski op te vangen. "Ik weet dat ik op een shortlist sta", vertelt El Toro. "Maar er zijn nog andere pistes. En die krijgen voorrang."

Ik hou me wel klaar voor het Leuvense kwartiertje

"Al ben ik de ideale kandidaat. Het zou fantastisch zijn om terug te keren. Romero Regales kan vol zijn kans gaan. Ik hou me dan wel klaar voor het Leuvense kwartiertje." (knipoogt)

Nochtans vertrok Ruytinx destijds niet met de beste verstandhouding aan Den Dreef. "Ik kijk alleen vooruit. Het verleden is het verleden. Ik weet waar mijn thuis is en altijd zal zijn!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties