Zondag wacht Standard al voor Club: "Maar eigenlijk zijn we niet klaar om een wedstrijd te spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Zondag wacht Standard al voor Club: "Maar eigenlijk zijn we niet klaar om een wedstrijd te spelen"
Foto: © Photonews

Club Brugge maakt zich op voor de komst van Standard. Enig probleem: de West-Vlamingen kregen toch wel een serieuze slag in het gezicht tegen Manchester United. "Al ligt er maar één iets op mijn maag", vertelt Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge 

Verliezen van Manchester United is natuurlijk geen schande, maar Club Brugge had natuurlijk nooit verwacht dat de kloof (7-1 over twee wedstrijden, nvdr.) zo groot zou zijn.

"Al ligt er eigenlijk maar één iets op mijn maag", blikt Michel Preud'homme nog even terug. "We pakten al snel in de tweede helft de beslissende 0-2. Dat moet je de klik maken en de schade beperken."

We pakten al snel de 0-2. Dan moet je de klik maken en de schade beperken

Al kan blauw-zwart zich - tegen het ook al gehavende Standard - zondag herpakken. "Maar eigenlijk zijn we momenteel niet klaar om een wedstrijd te spelen", wijst MPH naar de overvolle lappenmand. "Het is niet het goede moment voor een topper."

Wie staat er tussen de blauw-zwarte palen?

Nog een extra vraagje: speelt Sinan Bolat? "Ik heb nog geen beslissing genomen. Of ik er rekening mee zal houden dat Standard een ex-ploeg van hem is? Nee, eigenlijk niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties