Kaya: "Dat speciale truitje gaf misschien wat ongeluk"

Kaya: "Dat speciale truitje gaf misschien wat ongeluk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onur Kaya is aan een sterk seizoen bezig bij Zulte Waregem. Afgelopen weekend stond hij nog mee aan de basis van een heerlijk doelpunt van Essevee, daarvoor lukte hij al drie echte assist. Hij mocht zelfs al het speciale truitje van de Pro Assist dragen.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Dat truitje wordt geen speciaal doel op zich. Je gaat geen passes geven voor een truitje hé, ik geef enkel assists om de ploeg te helpen", legt Kaya uit.

"Misschien gaf het zelfs wat ongeluk op Waasland-Beveren, want dat was niet onze beste wedstrijd. Ik heb het dan ook gelijk teruggegeven. Zoiets ophangen aan een muur? Dat is helemaal mijn stijl niet", kon er een lachje af.

Loopt goed met Bryan op het veld

Maar dat het goed gaat met Kaya, dat is een understatement: "Ik voel me nu echt goed, fit en 100% lekker op het veld. Toen ik hier in januari aankwam was het niet fantastisch, maar nu heb ik de voorbereiding kunnen meemaken."

De sterkte van de creatieve middenvelder: hij kan van overal komen: "Een rijtje lager? Als de coach dat vraagt, geen probleem. Ik kan ook op de 10 spelen, al lukt de combinatie met Bryan Verboom op links ook wel goed op dit moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties