Paul Van Himst heeft twijfels bij terugkeer Boussoufa: "Is hij beter of slechter dan vroeger?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Paul Van Himst heeft twijfels bij terugkeer Boussoufa: "Is hij beter of slechter dan vroeger?"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht maakt zich klaar om Mbark Boussoufa voor te stellen. De transfer is afgerond, zoveel is zeker. Al heeft Paul Van Himst twijfels bij de terugkeer...

Door Cédric De Volder

RSC Anderlecht - en dan vooral Herman Van Holsbeeck - verzette de voorbije weken bergen om Mbark Boussoufa terug in het Astridpark te krijgen. 

"Maar de terugkeer van een voormalige ster is altijd delicaat", staat Paul Van Himst niet helemaal achter de komst van Boussoufa. "Er zijn er weinig die slagen. En is Mbark nu beter of slechter dan vroeger? Niemand weet het..."

Bovendien moet paars-wit diep in de buidel tasten voor de Nederlander met Marokkaanse roots. Het transferbedrag valt dan wel mee, maar het loon - met bijhorende premies - is niet naar Belgische normen. 

"Anderlecht zal het kunnen betalen zeker... Het is allemaal een beetje vreemd. Vorig seizoen werd Steven Defour nog gehaald als patron. Hopelijk botst het niet in de kleedkamer."

De terugkeer van zo'n voormalige ster is delicaat, weinigen slagen

"Ik vraag me bovendien af waar Besnik Hasi iedereen zal zetten", besluit Polle Gazon. "Anderlecht doet er best aan om snel nog enkele jongens te verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties