W-B niet voorbij Luxemburgers, goed nieuws vanuit ziekenboeg

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
W-B niet voorbij Luxemburgers, goed nieuws vanuit ziekenboeg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de interlandbreak profiteren vele eersteklassers ervan om een oefenmatch in te plannen. Zo ook Waasland-Beveren, dat het opnam tegen de Luxemburgse koploper Dudelange.

Voor enkele spelers was het een kans om wedstrijdritme op te doen. Zo viel David Destorme in aan het begin van de tweede helft. Zijn invalbeurt verliep naar wens, want op de website van de club staat te lezen dat hij voluit kon gaan en dus verlost lijkt van zijn blessure. Ook goed nieuws was er voor Lumanza: hij maakte zijn eerste minuten voor de Waaslanders. 

Aan de overkant stond overigens een ex-speler van Waasland-Beveren in doel. Michael Clepkens slaagde erin zijn netten schoon te houden, net als zijn collega Henkinet. De wedstrijd eindgde met andere woorden op een scoreloos gelijkspel. 

De opstellingen

Waasland-Beveren: Henkinet; Sousa, Coulibaly (46′ Buatu), Van Dooren, Leemans (46′ Lumanza); Vanzo (90′ Hebbelinck), Maric (k) (46′ Moulin), M’Sila (51′ Peers), Langil (46′ Myny); Nabab, Gano (46′ Destorme)

F91 Dudelange: Clepkens; C. De Sousa (74′ Adler), Humbert, Prempeh, Lauriente; Dikaba, Pedro (74′ Marques), Nakache; Ibrahimovic, Marques (61′ Deligny), Adler (61′ R. De Sousa)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties