Wat is de beste transfer van Antwerp?

Wat is de beste transfer van Antwerp?
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp doet het dit seizoen voorlopig erg goed. Met 18 op 24 is de club ook na acht speeldagen nog ongeslagen. Bijzonder veel nieuwkomers kwamen onder leiding van Patrick Decuyper de rangen versterken op Den Bosuil. Maar wat is nu dé beste transfer van stamnummer 1?

Het is zeker geen makkelijke oefening om te maken, want bij Antwerp kwamen er wel erg veel versterkingen deze zomer. En lang niet allen spel ze (al) veel mee bij The Great Old. Maar sommige zaken vallen natuurlijk wel onmiddellijk op.

We polsten eens bij onze Antwerp-watcher Dirk Pieters naar wat hij dit seizoen al zag. “Met Debaty en Kudimbana hebben we twee erg sterke goalies. Je hebt de ervaring van Kudimbana en de intrinsieke klasse van Debaty.”

“En dat Steve Colpaert er even niet bij is? Dat merk je meteen, zo’n speler wordt met al zijn ervaring gemist. Zijn vervanger Perdichizzi doet het niet onaardig, maar het voetballende vermogen van Colpaert is toch een stapje hoger.” Komt er ook nog eens bij dat de samenwerking met Maxime Biset, die momenteel één van de sterkhouders is, bijzonder goed werkt.

Ook het thuiskomen van Geoffry Hairemans is erg belangrijk voor The Great Old: "Het was ook afgelopen weekend duidelijk hoe hard het ontbreken van Hairemans te voelen is. De middenvelder is zonder twijfel de absolute smaakmaker van de competitiestart bij Antwerp."

En wat dan te zeggen over de enkele transfers die nog niet in actie kwamen door blessures. Dimitri Daeseleire staat stilaan aan de deur te kloppen, Fran Brodic die stilaan zijn opwachting gaat maken, ... En vooral Mehdi Tarfi die zich nog niet heeft kunnen tonen.

Wie is voor u dé nieuwkomer bij Antwerp?

48%
13%
19%
3%
2%
6%
2%
1%
1%
1%
5%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties