"AA Gent wordt voor de tweede keer kampioen. Wie zal hen tegenhouden?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
"AA Gent wordt voor de tweede keer kampioen. Wie zal hen tegenhouden?"
Foto: © photonews

KAA Gent gooide ook dit seizoen alweer hoge ogen, zowel in de competitie als in de Champions League. Volgens schrijver Herman Brusselmans zal er ook dit jaar geen houden zijn aan de troepen van Hein Vanhaezebrouck. Dat laat de schrijver duidelijk blijken in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“Laten we er geen doekjes om winden: AA Gent zal voor lange tijd het team blijven dat het Belgische voetbal op de kaart zet, dat Pier en Pol zal blijven verbazen met z’n prestaties, en dat in staat mag worden geacht, ook reeds dit seizoen, om door te dringen de verdergang van de Champions League.”

En ook in de competitie ziet Brusselmans, nog steeds met een knipoog, Gent de successen opstapelen. “Dat AA Gent tevens ook voor de tweede keer Belgisch voetbalkampioen zal worden, dat ligt nu al vast, dunkt mij. Wie zal la Gantoise tegenhouden?”

"De laagtes van Club neutraliseren de mogelijke invloed van de hoogtes"

Herman Brusselmans

“Anderlecht is niet eens meer een vage schim van wat het vroeger was, Club Brugge heeft hoogtes en laagtes waarbij de laagtes de mogelijke invloed van de hoogtes neutraliseren, Standard is een lachertje, KV Oostende is na alweder een nederlaag begonnen aan een trieste toch naar beneden.”

“We moeten er niet aan twijfelen dat de Kustboys slechts via enorme inspanningen en een berg hoerenchance play-off 1 zullen halen”, besluit Brusselmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties