Leon Bailey is een speciale: "Ik weet niet altijd wat de trainer verwacht" & "Milicevic? Wie is dat?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Leon Bailey is een speciale: "Ik weet niet altijd wat de trainer verwacht" & "Milicevic? Wie is dat?"
Foto: © SC

Eindelijk is de nul van de tabellen geveegd. Leon Bailey lukte vorig weekend zijn eerste doelpunt voor KRC Genk en dat deed natuurlijk deugd voor de pijlsnelle winger. Al wil hij daar niet te lang bij stilstaan en nóg beter doen.

Bij Genk verwachten ze veel van hun goudklompje, alsook Peter Maes. “Ik weet niet altijd wat hij van me verwacht”, zegt Bailey in Het Nieuwsblad. “Hij wil graag in mijn hoofd kruipen, maar dat laat ik niet makkelijk toe.”

Maar Bailey wil ook zelf graag beter doen. “Ik ben een harde, weet je. Ik besef wel dat de trainer me tot het uiterste wil dwingen, ik wil er ook alles aan doen om uit mijn fouten te leren.”

"Danijel Milicevic? Wie? Tegen wie scoorde hij?"

Dit weekend wacht de landskampioen, AA Gent. Veel weet Bailey echter niet af van de tegenstander. Dus ook Danijel Milicevic, die een prachtgoal scoorde in de Champions League, kent hij niet. “Wie? Tegen wie scoorde hij? Tegen Lyon?”

“Sorry, niet gezien. Ik kijk eigenlijk heel zelden naar voetbal op tv. Af en toe naar Barcelona, mijn favoriete ploeg. Maar ik ben geen fanatieke supporter. Ik relax liever met vrienden of ga shoppen in Maastricht.”

Na Gent, wachten ook nog Charleroi (beker) en Anderlecht. “We moeten gewoon klaar zijn, we mogen niet te lang als excuus aanvoeren dat we aan het bouwen zijn. De zege tegen Leuven heeft voor vertrouwen gezorgd. Ook mijn eerste competitiegoal gaf me een enorme boost”, besluit de Jamaicaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties