Bossut wil tik uitdelen aan Standard: "Kwaliteit genoeg voor play-off 1"

Bossut wil tik uitdelen aan Standard: "Kwaliteit genoeg voor play-off 1"
Foto: © Photonews

Sammy Bossut slikte met Zulte Waregem dit seizoen al 27 tegendoelpunten. En dat is veel, zeker voor een ploeg die play-off 1 ambieert. Maar Sammy Bossut laat zich niet op zijn paard zetten. "We hebben zeker kwaliteit genoeg voor PO1."

"Play-off 1? Dat is nog lang niet zeker. Als we spelen zoals we tegen Club Brugge deden, dan moeten we nog opletten. Op Moeskroen was het ook niet goed in de eerste helft, tegen Standard moeten we iets rechtzetten", klinkt het bij de doelman.

"27 doelpunten tegen? Dat is heel veel, dat klopt. Maar het is soms moeilijk om te duiden waaraan het ligt. We misschien soms de coaching, een tikkeltje ervaring achterin misschien ook. Maar we staan nog in die top-6 en dat moeten we nu proberen vol te houden."

Standard een tik uitdelen -

Over kwaliteit gaat het zeker niet: "Er is voldoende kwaliteit om play-off 1 te halen. Versterking is niet noodzakelijk om de top-6 te halen. Tegen Standard winnen zou hen een tik uitdelen zijn."

Voor de duidelijkheid: de loketten zijn vanavond niet open tegen Standard. Wie dus nog geen ticket had, is er aan voor de moeite. Dit door de terreurdreiging. Er zijn ook geen zakken of tassen welkom in het stadion, iedereen kan gefouilleerd worden. Kom dus ook tijdig naar het stadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties