Reactie Essevee erg kritisch: "Op dit niveau kan dit simpelweg niet!"

Essevee erg kritisch: "Op dit niveau kan dit simpelweg niet!"
Foto: © photonews

Was er vooraf veel te doen over de 27 goals die Essevee dit seizoen al slikte, dan kan dat verhaal gewoon 'rustig' verder gaan met ondertussen 30 tegendoelpunten in het spreekwoordelijke mandje. De manier waarop de doelpunten geslikt werden was ergens tussen Comedy Capers en droefnis. Essevee boos.

0-1: een voorzet van Legear gaat via Diallo en Bossut tegen de touwen

"We waren goed begonnen, maar op hun eerste actie slikken we meteen een doelpunt. Dat is natuurlijk zonde", aldus Christophe Lepoint over de slechte start van Essevee.

0-2: op een corner staan én Teixeira én Santini helemaal vrij om te koppen en binnen te trappen

"Op dit niveau kan dit gewoon niet. We worden opnieuw op vijf minuten op een dubbele achterstand gezet. Santini laten vrijstaan op een standaardsituatie? Dat is niet goed."

1-3: balverlies van zowel De Ridder als Baudry, Emond zet Dossevi op weg naar een makkelijk doelpunt

"We kwamen even terug in de wedstrijd via Thiam en onze tweede helft was echt wel beter dan onze eerste. Maar dan laat ik de bal schieten en daarna verliezen we nog eens de bal en was het meteen over", gaf Steve De Ridder toe.

Slotsom

Met Leye, Thiam, Kaya, Lepoint, ... is er genoeg aanvalskracht in het team. Maar: iedereen zal er zijn kop moeten voorleggen om zo te gaan vermijden dat het elke week opnieuw opendeurdag is achterin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties