Reactie Reserven doen KV Kortrijk swingen: "Er werd de voorbije weken veel te weinig over de grond gespeeld"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Kortrijk
| 3 reacties
Reserven doen KV Kortrijk swingen: "Er werd de voorbije weken veel te weinig over de grond gespeeld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk sloeg gisteren plots aan het voetballen. De West-Vlamingen swingden Waasland-Beveren gisteren een helft lang letterlijk van het veld. Auteurs van dienst: Stijn De Smet, Kristof D'Haene en Lukas Van Eenoo.

KV Kortrijk werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan afbraakvoetbal of betonvoetbal, maar gisteren maakten de Kerels een statement. Frivole combinaties, driehoekjes, en drie doelpunten op dertig minuten. 

Johan Walem koos - en terecht! - voor Kristof D'Haene en Lukas Van Eenoo in zijn basiself. De twee voormalige spelers van Cercle Brugge voelden zich duidelijk in hun sas in de buurt van Stijn De Smet en Adam Marusic.

"Het was lang geleden dat ik nog eens in de basis mocht starten", hoorden we bij D'Haene én Van Eenoo. "En dan moet je jezelf natuurlijk bewijzen. Ik heb het gevoel dat dat wel goed gelukt is." (lacht) 

Vooral voor D'Haene was de basisplaats een heuse opluchting. "Enkele weken geleden moest ik plots met de beloften spelen. Dat deed binnenin toch enorm veel pijn. Ik hoop dat ik nu vertrokken ben."

Ik moest plots met de beloften spelen. Dat deed binnenin toch enorm veel pijn

Kristof D'Haene

"Wij willen mooi en verzorgd voetbal spelen", krijgt Van Eenoo het laatste woord. "De voorbije weken werd er bij Kortrijk veel te weinig over de grond gespeeld. We hebben tegen Waasland-Beveren bewezen dat er veel meer kwaliteit aanwezig is bij KVK."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties