Malinwa met hernieuwd vertrouwen tegen Club Brugge: “Vijf punten van play-off 1”

Malinwa met hernieuwd vertrouwen tegen Club Brugge: “Vijf punten van play-off 1”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelde tegen KV Oostende misschien wel zijn beste halfuur van het seizoen. En zo staat de club met 18 punten plots opnieuw in de middenmoot. Zondag komt Club Brugge op bezoek, maar er is hernieuwd vertrouwen bij Malinwa.

“Alles zat in het eerste halfuur perfect tegen KV Oostende”, knikte Tim Matthys na de wedstrijd. “En dus moeten we nu alles op de match tegen Club Brugge zetten. Dat kan opnieuw een belangrijke wedstrijd worden.”

“We hebben in ieder geval veel vertrouwen getankt om ook tegen blauw-zwart het maximum er proberen uit te halen. We weten dat we het thuis moeten doen”, verwees de rechtsachter/rechterflankspeler naar de goede resultaten Achter de Kazerne.

Laat ons eerst maar eens twee keer na elkaar winnen -

Joachim Van Damme keek al omhoog: “We staan plots op vijf punten van play-off 1. Zo snel kan het gaan, maar we moeten nu vooral kijken naar die match tegen Club Brugge.”

Sofiane Hanni wil dan weer nog niet spreken van een reeks: “Daarvoor moeten we eerst om te beginnen al eens twee keer na elkaar winnen. Dat is ons nog niet gelukt, dus is het nog te vroeg om over meer gewonnen wedstrijden na elkaar te spreken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties