Standard-spelers willen de scalp van Genk en Charleroi op weg naar PO 1

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Standard-spelers willen de scalp van Genk en Charleroi op weg naar PO 1
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Nadat Standard eerder op de week het ticket voor de finale van de Beker van België op zak stak, sloot het de week in mineur af met een nederlaag tegen STVV. Toch blijft play-off 1 nog bovenaan de agenda staan.

"Het was een grote teleurstelling dat we tegen Sint-Truiden verloren. Zulke matchen moeten we in eigen huis altijd winnen als we in die top zes willen geraken", beseft Junior Edmilson die tegen zijn ex-ploegmakkers scoorden. "Een goal als een andere", haalt hij de schouders op.

De troepen van Yannick Ferrera incasseerden een klap want bij winst hadden ze die felbegeerde stek in de top zes beet. Toch is de strijd om een ticketje voor play-off 1 nog lang niet gestreden. 

Winnen tegen Genk en Charleroi

"Mathematisch is alles nog mogelijk", reageert Fiore. En ook Edmilson weigert de handdoek te gooien. "Er resten ons nog 5 wedstrijden. We zullen tot het uiterste gaan om die te winnen."

En de flankaanvaller beseft maar al te goed dat zijn team alles nog in eigen handen heeft. Standard neemt het immers nog op tegen twee rechtstreekse concurrenten: Genk en Charleroi. "Dat zijn matchen die we absoluut moeten winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties