Benteke en co leveren man 4800 euro op

Redactie
| 0 reacties
Benteke en co leveren man 4800 euro op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gesternte lijkt de Unibet-spelers ook dit seizoen wel bijzonder goed gezind. Door een aantal erg goede bets slaagde een man erin om 2,5 euro om te zetten in bijna 5000 euro.

Een speler op Unibet heeft veel overgehouden aan diverse juiste voorspellingen van afgelopen weekend. De man zette met een combinatieweddenschap ongeveer €2,5 om in een bedrag van maar liefst 4815 euro.

Deze beste man mag gerust een kenner worden genoemd. De competities van de meeste Europese topcompetitie kennen voor hem geen geheimen, en dan hebben we het niet alleen maar over de topclubs uit die landen.

4800 euro! 

Daar ging wel nog wat werk aan vooraf. De speler moest namelijk wel alle twaalf zijn weddenschappen goed hebben, en slaagde daar perfect in. Dat was behoorlijk knap, want ‘Beide teams scoren’ bij West Ham United tegen Liverpool, dat is nog niet zo extreem moeilijk. Maar hetzelfde voorzien bij Bromley FC – Grimsby Town en Altrincham – Wrexham (beide Conference National), is misschien wat lastiger.

Uiteindelijk kwamen, zoals te zien op de afbeelding, alle 12(!) voorspellingen precies uit. Het resultaat: een waanzinnige uitbetaling van €4815,49 op een inzet van slechts €2,5.

De man had veel kennis van zaken en voorzag in elf wedstrijden hoe de wedstrijd zou gaan gebeuren. Erg knappe voorspellingen dus! 

Durft u dit weekend ook eens een soortgelijke gok op te zetten op wat wedstrijden, om de passie van het spel? Waag gerust je kans. U krijgt bij ons 60 euro gratis bonus als u via ons inschrijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties