We legden de fans van KV Kortrijk drie thema's voor: "Bij sommigen is de ontgoocheling in regelrechte woede ontaard"

Cédric De Volder Jacob Delabastita Stijn Van Hove
Cédric De Volder, Jacob Delabastita en Stijn Van Hove
| 0 reacties
We legden de fans van KV Kortrijk drie thema's voor: "Bij sommigen is de ontgoocheling in regelrechte woede ontaard"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

De fans van KV Kortrijk hebben de macht (deels) gegrepen. Zonder de aanhoudende kritiek van de rood-witte meute hadden de West-Vlamingen het seizoen misschien wel uitgedaan met Johan Walem. Wij leggen de fans drie thema's voor...

Over Johan Walem...

"Johan Walem heeft zich vanaf dag één onpopulair gemaakt bij de fans van KV Kortrijk", vertelt Jean-Pierre Staelens van SC Overleie. "Ik herinner me nog dat hij het niet nodig vond om aanwezig te zijn bij evenementen. En als de resultaten dan niet volgen..."

Filip Opsomer van KVK Quicky's had dan weer geen probleem met Walem, maar hij snapt de andere fans wel. "Hij miste gewoon iets, hé. Zeker als je Walem ging vergelijken met Hein Vanhaezebrouck of Yves Vanderhaeghe."

Over Vincent Tan...

"We zijn al van dag één tegen de komst van Vincent Tan gekant", vertelt Patrick Nuyttens van SC Hand in Hand. "Bij veel fans is de ontgoocheling zelfs al in regelrechte woede ontaard."

Over de toekomst...

Joseph Allijns beweert dat er dagelijks twintig kandidatuten binnenkomen om het vrijgekomen stekje in de dug-out te bevolken. "Ik heb geen naam in gedachten", besluit Opsomer. "Maar de nieuwe coach moet voor stabiliteit zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties