Heel wat clubs staan in de rij om twee smaakmakers van OH Leuven binnen te halen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Heel wat clubs staan in de rij om twee smaakmakers van OH Leuven binnen te halen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven verlengde eerder deze week de contracten van twee van zijn sterkhouders: Yohan Croizet (23) en John Bostock (24). Toch is het niet zeker dat beide heren ook volgend seizoen nog actief zullen zijn op den Dreef…

Het Nieuwsblad weet namelijk dat er heel wat interesse is voor beide heren. Zo zouden de kapitaalkrachtige Engelse clubs de verrichtingen van Bostock – een voormalig wonderkind van Tottenham – op de voet volgen.

En voor Croizet was er dan weer interesse van binnen-en buitenlandse clubs. “Voor Croizet hebben zich zeven clubs en wel een honderdtal makelaars gemeld”, zegt sportief verantwoordelijke Luc Denteneer in Het Nieuwsblad.

Serieuze inspanning

Toch hoopt Denteneer Croizet én Bostock in Leuven te houden. “We hebben een serieuze inspanning moeten doen om hen hier te houden, maar voor OHL is het dan ook een formidabele zaak dat zowel Bostock als Croizet hebben beslist om zich langer aan ons te binden.”

“Wij geloven in hen en zij geloven in het project van OHL in eerste klasse. Anders hadden ze niet bijgetekend. Bostock is een speler die nooit langer dan één seizoen voor een club speelde voordat hij bij ons kwam. Nu is hij bezig aan zijn tweede seizoen en wil hij er daar nog drie bovenop doen. Dat wil toch iets zeggen”, besluit Denteneer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties