Tom Brady (Patriots) wint vijfde Super Bowl: "Onze mentale veerkracht was ongelofelijk"

Redactie
| 0 reacties
Tom Brady (Patriots) wint vijfde Super Bowl: "Onze mentale veerkracht was ongelofelijk"

Tom Brady was de grote held bij de New England Patriots, dat na een zinderende comeback tegen de Atlanta Falcons de Super Bowl won. De 39-jarige quarterback veroverde voor de vijfde keer in zijn carrière de hoofdprijs van de NFL.

Brady werd bovendien al voor de vierde keer tot beste speler van de Super Bowl uitgeroepen. De quarterback was overdonderd en bedankte de fans van zijn club. "Voor alle fans in Boston, New England, we houden van jullie en bedanken jullie. We brengen 'this sucker' mee naar huis", riep de gevierde vedette, zwaaiend met de Vince Lombardi Trophy.

De Patriots leken kansloos na de eerste helft, maar vochten zich na een achterstand van 28-3 terug in de wedstrijd en beslisten het beste bekeken Amerikaanse sportevenement in de verlenging: 34-28. "We rechtten onze rug na de eerste helft. We hadden nooit het gevoel dat het over en uit was. We waren ontevreden over ons spel, maar voelden dat alles nog mogelijk was. De mentale veerkracht van dit team is ongelooflijk", zei Brady.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws