Wordt Maycee 'De Toekomst' Barber de Conor McGregor van het vrouwen-MMA?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Maycee Barber: de rijzende ster van het MMA bij de vrouwen

Wordt Maycee 'De Toekomst' Barber de Conor McGregor van het vrouwen-MMA?

20 jaar is de Amerikaanse Maycee Barber nog maar en toch heeft ze al zes overwinningen op haar teller staan in het 'Mixed Martial Arts'-circuit. Ze wordt beschouwd als een dame met bijzonder veel toekomst in de MMA.

En dat er een grote toekomst in haar wordt gezien is niet moeilijk te ontcijferen. Haar bijnaam in het wereldje is namelijk Maycee 'The Future' Barber, wat niet meer of niet minder betekent als 'de toekomst'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for the work @coachdukeroufus ? #THEFUTURE #UFC

Een bericht gedeeld door Maycee "The Future" Barber (@mayceebarber) op

Van de zes gevechten die ze won waren er drie op KO, twee op overgave van de tegenstander en een keer won ze op punten. Verliezen deed ze tot dusver nog niet en op 23 maart kan ze al een zevende overwinning toevoegen aan haar indrukwekkende statistieken. Dan neemt ze het op tegen J.J. Aldrich, ook een Amerikaanse, met zeven overwinningen en twee nederlagen achter haar naam.

En of ze de vrouwelijke evenknie van Conor McGregor kan worden, dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Zelf denkt Barber van wel. "Ik ben een aanstormend talent. Ik zal een grote worden, misschien zelfs groter dan Conor McGregor."

MMA

Meer nieuws

Meer nieuws