🎥 President Donald Trump geeft Tiger Woods de Medal of Freedom

Trump houdt zich aan belofte en geeft Woods Medal of Freedom

🎥 President Donald Trump geeft Tiger Woods de Medal of Freedom
Foto: © photonews

Promises made, promises kept: het is één van de motto's van de Amerikaanse president Donald Trump en het geldt alleszins voor het eren van topgolfer Tiger Woods. Nadat die onlangs de Masters won, liet Trump weten dat hij hem de Medal of Freedom zou overhandigen.

Dat is inmiddels ook gebeurd tijdens een ceremonie in de Rose Garden van het Witte Huis. Naast de president en First Lady Melanie Trump waren ook de naasten van Tiger Woods aanwezig. De golfer richtte zich na de uitreiking van de medaille in zijn speech rechtstreeks tot hen.

VELE HOOGTES EN LAAGTES

"Jullie hebben de hoogtes en de laagtes gezien en ik zou niet in deze positie zitten zonder al jullie hulp", besefte Woods. "Ik heb het geluk gekend dat ik opnieuw kon golfen. De Masters-ervaring van een paar weken geleden is zeker het hoogtepunt van wat ik al verwezenlijkt heb op de golfbaan."

Zijn zege op de Masters was de eerste eindzege in een major in elf jaar. De Medal of Freedom kan worden uitgereikt door een president en is de hoogst mogelijke onderscheiding voor een burger voor het leveren van een bijzondere bijdrage.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws