Brazilië en Aldo dromen van rematch tegen McGregor

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Brazilië en Aldo dromen van rematch tegen McGregor

Mogen de MMA-fans dromen van een nieuwe kamp tussen legendes Conor McGregor en José Aldo? De geruchten klinken alvast steeds luider.

In 2015 had Conor McGregor welgeteld dertien seconden nodig om de tien jaar ongeslagen Braziliaan te verslaan. Vernederen, zeg maar.

“McGregor was op dat moment op het toppunt van zijn kunnen”, herinnert de Belgische MMA’er Maarten Wouters zich in een gesprek met Sporza. “Met zijn befaamde trashtalk had hij Aldo in aanloop naar die kamp helemaal gek gemaakt.”

“De Braziliaan stond compleet opgehitst in de kooi en koos snel voor de aanval. Daar was de tactiek van McGregor op afgesteld. Eén stoot van de Ier was genoeg om Aldo van zijn troon te stoten.”

Na tien jaar op rij ongeslagen te zijn verloor de Braziliaan na de nederlaag tegen McGregor nog eens drie van de volgende kampen. De mentale schade was en is dus enorm bij Aldo. Een rematch tegen McGregor zou dus voor de kentering kunnen zorgen.

“Aldo en Brazilië dromen al jaren van een rematch. Er wordt gefluisterd dat het duel op 2 november zou doorgaan tijdens het UFC 244-event in New York. Maar dat zou vreemde keuze zijn.”

“Als ze Aldo en McGregor in Brazilië laten vechten, dan wordt het allemaal nog net wat grootser. Aldo is er een held. Maar McGregor zou wel gek zijn om voor die kamp terug te keren uit zijn pensioen. Ik geloof er alvast niet veel van.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

MMA

Meer nieuws

Meer nieuws