Voetbal

STVV-manager gaat in op het spandoek "Gezocht: club met ambitie!"

STVV-manager gaat in op het spandoek "Gezocht: club met ambitie!"

"Gezocht: club met ambitie", de boodschap van de Truiense aanhang richting het bestuur was duidelijk in de topper tegen Anderlecht. Hoewel het vernieuwde Sint-Truiden prima voetbal speelde, zit het vertrek van sterkhouders Edmilson, Dompé en vorige week nog Schoofs de supporters dwars.

"Er is veel gezegd en geschreven over de transfers", beaamt STVV-manager Philippe Bormans in gesprek met Voetbalkrant.com. "Over de verhuis van Edmilson en Dompé was iedereen het eens."

"Het vertrek van Rob Schoofs is een andere zaak. Dat was onvoorzien. Maar we hebben de wens van de speler gerespecteerd. Ik denk dat de supporters die ook moeten respecteren."

We hebben de wens van Rob gerespecteerd, dat moeten de supporters ook doen - Philip BormansDeel deze quote:

Ook het Truiense bestuur merkte vrijdag het spandoek op. "We moeten in eerste instantie een beleid voeren op lange termijn. We zijn drie sterkhouders kwijt, maar als ik zie wat we tegen Anderlecht op de mat brachten, denk ik dat we voldoende gewapend zijn naar de toekomst toe."

Want in volle degradatiestrijd is een komen en gaan van spelers natuurlijk bijzonder risicovol. "In de situatie waarin we nu zitten, besef ik dat we snel punten moeten pakken zodat we zeker zijn van de redding. Dan kunnen we weer met een gerust hart voetballen en hopelijk in PO2 iets neerzetten", besluit Bormans.

Reacties 3 reacties

Gerelateerd nieuws