Obreno mag zich zaterdag aan iets verwachten op Zaventem

Obreno mag zich zaterdag aan iets verwachten op Zaventem

Vrijdag verlaat Hannes Obreno het Olympisch dorp in Rio na een spannende en succesvolle week op de Olympische regatta. En zaterdag gaat hij landen in Zaventem, met een erg warm onthaal!

"Na een zwaar roei-jaar dat de bekroning werd van lange jaren van inspanningen, hoop, investeringen, ontbering en strijd in en tegen goed en slechte condities", klinkt het in een persbericht.

"Iedereen die in Vlaanderen in het roeien geïnteresseerd is heeft hem kunnen volgen. Iedereen was positief onder indruk van zijn prestaties. Hij heeft gevochten voor wat hij waard was. Hij bezorgde ons mooie en onvergetelijke roeimomenten met zijn prachtige halve finale en de uiteindelijke vierde plaats in de finale!"

Obreno werd knap vierde in Rio de Janeiro

"Met de vierde plaats heeft hij net geen medaille, maar heeft hij vele even hongerige atleten achter zich gelaten. Hij was de jongste en de lichtste atleet in de finale. Het toont aan dat hij nog progressiemarge heeft en in de toekomst nog veel kan betekenen voor de roeisport en ons land op internationale wedstrijden waardig kan vertegenwoordigen."

"Hannes landt zaterdag omstreeks 19.25u in Zaventem. De Vlaamse Roeiliga, zijn club, de Brugse Trim- en Roeiclub, en vele collega-atleten en sympathisanten zullen present zijn in de luchthaven om hem te verwelkomen en te feliciteren met zijn prestatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws