WK Darts

Van 15 december 2021 tot en met januari 2022 staat het WK Darts opnieuw op het programma. Zoals elk jaar zal het ook het WK Darts 2022 plaatsvinden in het Alexandra Palace in Londen. De grote titelfavoriet voor het WK Darts 2022 is misschien wel Gerwyn Price. De Welshman is de nummer één van de wereld en kon ook vorig jaar het wereldkampioenschap winnen door in de finale Gary Anderson te kloppen met duidelijke 7-3 cijfers. Toch zijn er naast Gerwyn Price nog enkele favorieten voor het WK Darts 2022 zoals onder meer Michael Van Gerwen, Peter Wright en Jonny Clayton.

Wie ook tot de favorieten zou kunnen behoren, is onze landgenoot Dimitri Van den Bergh. Vorig jaar maakte de Belgische dartsspeler een uitstekende indruk, want hij had het vierde hoogste gemiddelde van alle deelnemers met 105.61. In de achtste finales moest Van den Bergh echter zijn meerdere erkennen in de Engelsman Dave Chisnall. Van den Bergh verloor deze wedstrijd met 4-2. 

Het WK Darts 2022 volg je bij Sport-Planet.eu. Je leest bij Sport-Planet het laatste nieuws en je vindt het schema en alle uitslagen gemakkelijk op onze site.

Laatste nieuws uit World Darts Championship 2022

Meer nieuws