Dancing Dimi op รฉรฉn been naar 3e ronde op WK darts
Jelle Heyman
| 0 reacties

Dimitri Van den Bergh op indrukwekkende wijze naar derde ronde op WK darts

Dancing Dimi op รฉรฉn been naar 3e ronde op WK darts

Dimitri Van den Bergh heeft in drie sets korte metten gemaakt met de 66-jarige veteraan Paul Lim in de tweede ronde van het WK darts.

'Dancing Dimi' droeg dan wel een brace tijdens de wedstrijd, dat weerhield hem er niet van om op de tonen van Happy van Pharrell Williams dansend ten tonele te verschijnen.

Dat Van den Bergh in de toekomst geopereerd moest worden aan zijn been, liet hij ook tijdens de wedstrijd niet merken want in de eerste set gunde hij de Indonesiër Lim geen leg en won de eerste set met 3-0.

In set twee kon Lim één game winnen maar Van den Berg liet dat niet aan zijn hart komen. Vooral de manier waarop hij de derde leg binnenhaalde is indrukwekkend, met een finish van 121 waarbij hij het laatste pijltje in de roos gooide.

In set 3 liet Van den Bergh zijn gemiddelde een beetje zakken maar uiteindelijk won hij ook die set met 3-1. Met een totaal gemiddelde van 105,6 maakte onze landgenoot indruk op het WK. IN de volgende ronde zal hij het opnemen tegen de Nederlander Wattimena of de Welshman Kenny.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws