Dimitri Van den Bergh schaart zich bij beste acht op Queensland Darts Masters maar verliest dan toch

Dimitri Van den Bergh schaart zich bij beste acht op Queensland Darts Masters maar verliest dan toch

Er zit wel een mooi toernooi in voor Dimitri Van den Bergh op de Queensland Darts Masters. Zijn start mag er alvast zijn.

In zijn eerste wedstrijd op het World Series-toernooi kwam 'Dancing Dimi' tegenover Koha Kokiri te staan. De Nieuw-Zeelander leek in het begin al Van den Bergh weinig in de weg te kunnen leggen. Onze landgenoot pakte uit met onder meer een 164-uitworp en liep 3-0 uit.

Nadien slaagde Kokiri er wel enigszins in om de schade wat te beperken en weer te naderen tot 3-2. Op het juiste moment vond Van den Bergh echter weer zijn ritme. Er volgden nog enkele 180's en nog een 11-darter. Uiteindelijk werd het een vlotte overwinning voor Van den Bergh: 6-2.

Zo staat hij meteen ook in de kwartfinales op de Queensland Darts Masters. Zijn volgende tegenstander is Joe Cullen. De Engelsman zorgde in zijn eerste ronde alvast voor een statement door zijn Australische opponent David Marland met 6-0 te verslaan.

Update: Joe Cullen is wel te sterk gebleken voor Dimitri Van den Bergh. Beiden maakten er een hoogstaande kwartfinale van. Cullen haalde het met 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws