Zes teams winnen in Super Wild Card Weekend: Jacksonville (na comeback) en Buffalo met hakken over de sloot

Zes teams winnen in Super Wild Card Weekend: Jacksonville (na comeback) en Buffalo met hakken over de sloot
Foto: © photonews

Jacksonville en Buffalo waren de teams die in het Super Wild Card Weekend de meest nipte zeges hebben geboekt. Dat is de eerste ronde van de play-offs, waarin de NFL-teams dus hun weg verder willen zetten richting SuperBowl.

Vooral het wedstrijdscenario in Jacksonville-LA Chargers was straf. Na het eerste kwart stond het 0-17 voor Los Angeles. Nadien kwamen de Jacksonville Jaguars nog met een straffe comeback, om uiteindelijk met 31-30 de overwinning uit de brand te slepen. Ook Buffalo had weinig overschot, nadat het nochtans overtuigend begonnen was. Het klopte Miami met 34-31.

In de andere wedstrijden in de eerste ronde van de play-offs waren er wel duidelijke winnaars. De uitslagen: San Francisco-Seattle 41-23, Minnesota-New York 24-31, Cincinnati-Baltimore 24-17 en Tampa Bay-Dallas 14-31. Dallas was dus de enige ploeg die op verplaatsing wist te winnen.

DIVISIONAL ROUND

De volgende ronde, de Divisional Round, zal zaterdag en zondag afgewerkt worden. Dit zijn de affiches: Kansas City-Jacksonville, Philadelphia-New York, Buffalo-Cincinnati en San Francisco-Dallas. Na komend weekend zijn er dus nog slechts vier teams in de running voor de SuperBowl in Arizona. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws