Van den Bergh klopt Huybrechts-killer op Players Championship maar gaat er zelf ook uit in achtste finales

Van den Bergh klopt Huybrechts-killer op Players Championship maar gaat er zelf ook uit in achtste finales
Foto: © photonews

Misschien was Dimitri Van den Bergh wel extra geprikkeld om iets voor zijn maatje Kim Huybrechts te doen. In elk geval klopte 'Dancing Dimi' op Players Championship 4 de man die Huybrechts had uitgeschakeld.

Nochtans was Huybrechts, die Players Championship 3 op zijn naam schreef, de dag ook sterk begonnen door de Nederlander Luc Peters op een duidelijke 6-1 te trakteren. In de tweede ronde kwam het voor Huybrechts tot een spannende strijd met Ian White. De Engelsman was net een tikkeltje sterker en haalde het met 6-5.

BELGISCH ONDERONSJE

De beste Belg op het Players Championship 4 was niet onverwacht Dimitri Van den Bergh, die in de tweede ronde met Brian Raman een landgenoot uitschakelde. Het werd 6-3 voor Van den Bergh in dit Belgisch onderonsje. Nadien wachtte White, die dus de maat had genomen van Huybrechts. Tegen 'The Dreammaker' was er voor White geen beginnen aan: het werd 6-2.

Voor Van den Bergh eindigde het verhaal vervolgens wel in de achtste finales. De Welshman Jim Williams schakelde hem uit met 6-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws