Redactie

Voetbalkrant.com is een nieuwswebsite die ontstaan is in 2002. Al meer dan 20 jaar zorgt Voetbalkrant.com ervoor dat u een volledig nieuwsaanbod krijgt over het Belgische voetbal, maar ook over het voetbal in het buitenland. Daarmee is Voetbalkrant de toonaangevende voetbalwebsite in Vlaanderen.

Elk weekend zitten redacteurs die voor Voetbalkrant.com werken in de Belgische stadions om wedstrijden uit de Jupiler Pro League live te volgen en om nadien reacties te sprokkelen bij spelers en coaches.

Ook de Europese wedstrijden van de Belgische clubs volgt Voetbalkrant.com op de voet. Al deze wedstrijden worden door de freelancers live gevolgd en daarna volgen verslagen van deze wedstrijden. Uiteraard worden er ook interviews afgenomen na de wedstrijden die op Voetbalkrant.com terug te vinden zijn.

Het algemene nieuws dat op Voetbalkrant.com terug te vinden is, haalt het bedrijf bij de verschillende Belgische clubs via hun websites of sociale media, maar ook het netwerk met spelers, agenten en makelaars is belangrijk om aan nieuws te komen.

In 2008 werd de voetbalredactie een stuk groter, want toen werd Walfoot overgenomen. Walfoot werd in 2005 opgericht en is de Waalse tegenhanger van Voetbalkrant.com. Walfoot volgt vooral de Belgische clubs die in het Franstalige gedeelte van ons land actief zijn.

Coördinatie en Commerciële verantwoordelijke

Manuel Gonzalez Oubina - secretariaat@voetbalkrant.com

Techniek

Bart Vandenbussche - bart@voetbalkrant.com

Redactie voetbalkrant

Andere