Voetbal

Anderlecht-Zulte Waregem: topper van de speeldag

Anderlecht-Zulte Waregem: topper van de speeldag

Deze namiddag staat (normaal gezien) de topper tussen Anderlecht en Zulte Waregem op het programma. Als de sneeuw geen roet in het eten komt werpen, gaat paars-wit op zoek naar zijn elfde overwinning of Zulte Waregem naar bevestiging van zijn superseizoen.

Anderlecht mist nog steeds Lucas Biglia, maar recupereert ten opzichte van de bekerwedstrijd van woensdag wel Guillaume Gillet en Cheikhou Kouyate. Of die laatste gaat spelen na zijn snelle revalidatie van zijn knieblessure is nog maar de vraag. Wasilewski krijgt waarschijnlijk nog de voorkeur. Anderlecht won voor de winterstop tien wedstrijden op rij en gaat op zoek naar de elfde.

Zulte Waregem zijn seizoen kan al niet meer kapot en Francky Dury gaf aan zonder veel druk af te reizen naar het Astridpark. Met Bryan Verboom loopt er ook een speler rond die John van den Brom extra in het oog houdt, want de linksachter doet het meer dan gewoon goed bij Essevee.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?
Anderlecht is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Essevee daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 140 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Zulte-Waregem strijkt u 750 euro op.

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.