Timmers blijft maar gaan en stelt vakantie om financiële redenen nog wat verder uit

Redactie
| 0 reacties
Timmers blijft maar gaan en stelt vakantie om financiële redenen nog wat verder uit

Pieter Timmers vertoeft dezer dagen in het Canadese Windsor. De zilveren medaille van Rio wou het na de Spelen wat rustiger aandoen, maar om financiële redenen blijft hij maar het bad induiken.

Timmers had het WK klein bad in Windsor aanvankelijk niet in zijn agenda aangekruist. Timmers wou het na de Spelen van Rio eigenlijk wat rustiger aan doen, maar zijn olympisch zilver heeft het scenario herschreven. In oktober vertoefde Timmers samen met Elle in Azië, waar hij deelnam aan het wereldbekercircuit, met tussenstops in Peking, Dubai, Doha, Singapore, Tokio en Hongkong.

Daarna zou de welverdiende vakantie en/of de huwelijksreis volgen. Niets is minder waar. Timmers besloot ook het BK klein bad half november en het WK klein bad in Canada te zwemmen, kwestie van zijn zilver te ‘verzilveren’. "Om financiële redenen hebben we de vakantie uitgesteld", zegt Timmers in HLN.

"In het zwemmen verdien je al niet veel. Het zou stom zijn om de bonussen van het BK en WK te laten liggen. Het gaat niet om zulke grote bedragen, maar ik moet nu alles meepikken wat ik kan." Elle had er geen bezwaar tegen, integendeel. "We hebben het sámen beslist, ik sta er volledig achter. De huwelijksreis kan later nog", zegt ze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws