Belg golft tot op de slotdag mee voor de prijzen in Doha
Redactie
| 0 reacties

Thomas Detry haalt de laatste dag van de Qatar Masters

Belg golft tot op de slotdag mee voor de prijzen in Doha

Deze week focust de golfwereld zich op de Qatar Masters in Doha. Drie Belgen kwamen daar aan de start, allen vurig hopend op een goed resultaat. Enkel Thomas Detry zal de slotdag ingaan met een realistische kans op het podium. De Brit Oliver Wilson staat momenteel aan de leiding.

Aanvankelijk was het vooral Colsaerts die het goed deed. Eenmaal zijn ritme gevonden, had ook Detry de smaak te pakken. Halverwege de Qatar Masters lagen ze alletwee nog op koers voor een topresultaat. Ze lagen twee slagen achter op de leiders. Voor Thomas Pieters daarentegen werd het een tegenvallend toernooi.

GEWELDIGE START OP DAG DRIE

Detry nam op dag drie een geweldige start. Met een eagle op de eerste hole en een birdie op de derde greep hij de koppositie. Nadien zakte hij wat weg. In de totaalstand knoopt hij wel aan bij de subtop. Hij gaat als zesde de slotdag in en mag nog hopen op het podium. Colsaerts zakte weg van plaats zeven naar plaats achttien.

Detry kan tot dusver een score van -8 voorleggen. Daarmee hinkt hij niet ver achterop op de absolute top. Leider Wilson doet slechts twee slagen beter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws