UFC-vechter weet het zeker: "Ik kan winnen van Khabib Nurmagomedov!"
Nils Wens
| 0 reacties

Volgens Eddie Alvarez weet hij hoe hij moet winnen van Khabib Nurmagomedov

UFC-vechter weet het zeker: "Ik kan winnen van Khabib Nurmagomedov!"
Foto: © photonews

Bij de UFC is er in de categorie "lightweight" voorlopig één duidelijke heerser: Khabib Nurmagomedov. De Rus speelde al 28 wedstrijden en hij won ze ook allemaal. Onder andere Conor McGregor en Dustin Poirier moesten er aan geloven.

Toch wordt hij nu opnieuw uitgedaad door iemand anders: Eddie Alvarez. De UFC-vechter vertelde bij MMAjunkie dat hij weet hoe hij moet winnen van Khabib Nurmagomedov. "Je moet een zekere stijl hebben tegen hem en als je deze stijl niet hebt, ben je op voorhand al kansloos."

Alvarez is zeker van zichzelf. "Ik denk dat ik het dichtste bij deze stijl kom van de andere UFC-vechters. Als ik kijk naar de top 10, zie ik niet direct iemand anders." Eddie Alvarez is ex-kampioen in de categorie "lightweight", maar hij verloor deze titel een tijd geleden aan Conor McGregor.

Grondvechter

Nu is deze titel voorlopig voor Khabib Nurmagomedov en daar lijkt niet meteen verandering in te komen. Khabib is misschien wel de beste grondvechter ooit. Veel vechters weten voorlopig niet hoe ze hem moeten aanpakken, al zegt Alvarez dus van wel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

MMA

Meer nieuws

Meer nieuws