Eigenaar van NFL-kampioen New England Patriots diep in de problemen

Eigenaar van NFL-kampioen New England Patriots diep in de problemen
Foto: © photonews

Niet lang geleden was het nog allemaal rozengeur en maneschijn voor Robert Kraft. De hand schudden van zangeres Cardi B op een Super Bowl-feestje, dan de eigenlijke Super Bowl opnieuw winnen met zijn New England Patriots. De 77-jarige Amerikaan beleeft intussen wel mindere tijden.

De politie van Jupiter in de Amerikaanse staat Florida heeft bekendgemaakt dat Robert Kraft aangeklaagd wordt tot het aanzetten van prostitutie. Daniel Kerr, chef van de politie, beweert over beeldmateriaal te beschikken waarmee bewezen kan worden dat Kraft een seksuele relatie had met een prostituee.

MEER DAN TWINTIG MENSEN IN VERDENKING

In hetzelfde onderzoek is er nog sprake van een relatie met een tweede prostituee. Dit alles maakt deel uit van een groter geheel. Meer dan twintig mensen werden al in verdenking gesteld in de zaak rond een heus prostitutienetwerk.

Kraft verdiende een fortuin in de papier- en verpakkingsindustrie. Sinds 1994 is hij eigenaar van de New England Patriots, die sindsdien zes keer de titel veroverden. Het 39-jarige model Ricki Noel Lander is al zeven jaar zijn vriendin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws