Thailand boven op Thailand Masters, Detry op zucht van overwinning

Dante Bellon
| 0 reacties

Op de Thailand Masters heeft Thomas Detry niet kunnen winnen. De Belg deed vijf slagen meer dan de Thai Janewattenanond, die won.

Het was lang spannend want de 26-jarige Detry scoorde op hole vijf, twaalf en zeventien een birdie. Uiteindelijk kwam hij toch te kort en werd onze landgenoot tweede. Die plek deelde hij met twee landegnoten van de winnaar: Suradit Yongcharoenchai en Phachara Khongwatmai.

De Thaise winnaar had 23 slagen onder par en toonde zich daarmee de beste golfer van het toernooi. Het was de vierde overwinning voor de 24-jarige golfer.

Nicolas Colsaerts kende een iets minder begin van het toernooi en stond na dag één op de 48e plaats. Maar na een heus inhaalmanoeuvre strandde hij nog op de zevende plaats.