Superster Conor McGregor slaat iedereen met verstomming en kondigt opnieuw afscheid aan
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Conor McGregor zet carrière voor een derde keer stop

Superster Conor McGregor slaat iedereen met verstomming en kondigt opnieuw afscheid aan

Conor McGregor is door zijn successen in het kooivechten over de hele wereld bekend. Als sporter zal hij in principe wel niet meer te bewonderen zijn, want de Ier heeft verrassend zijn afscheid aangekondigd. Dat deed McGregor overigens al twee keer eerder.

Tweemaal stopte McGregor reeds als kooivechter en evenveel keer waagde hij zich ook aan een comeback. Het is dus afwachten of het deze keer wel definitief is. Alleszins meent McGregor op zijn 31ste een punt te zetten achter zijn loopbaan.

De mededeling kwam er op sociale media. "Hallo iedereen, ik heb besloten om te stoppen met vechten. Bedankt voor al de geweldige herinneringen! Wat een rit is het geweest!" McGregor zette er ook een foto op waar hij samen met zijn moeder op staat na één van zijn wereldtitels.

In principe moest 'The Notorious One', later dit jaar nog vechten tegen de Braziliaan Anderson Silva en ook een eventuele herkansing tegen aartsrivaal Khabib Nurmagomedov stond op de planning. Die plannen worden nu echter allemaal van tafel geveegd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

MMA

Meer nieuws

Meer nieuws