Tiger Woods na zwaar auto-ongeval geopereerd aan ernstige breuken: ex-presidenten sturen hun beste wensen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Tiger Woods moest na zwaar auto-ongeval geopereerd worden aan beenbreuken

Tiger Woods na zwaar auto-ongeval geopereerd aan ernstige breuken: ex-presidenten sturen hun beste wensen

Amerika en de hele golfwereld is in de ban van het auto-ongeval van Tiger Woods. De golfer zou op weg geweest zijn om American Football-spelers golfles te geven, toen hij betrokken geraakte in een zwaar ongeval. Woods ging met zijn auto verschillende keren over kop.

Hij zou aan een te hoge snelheid gereden hebben. De brandweer moest hem uit het wrak halen en nadien werd Woods naar een ziekenhuis in de regio van Los Angeles gebracht. Daar is hij geopereerd aan complexe beenbreuken. Woods is ondertussen wel bij bewustzijn.

Een update op zijn Twitteraccount maakt dat duidelijk. "Hij heeft een lange operatie ondergaan aan zijn rechterbeen-en enkel", staat er onder meer te lezen. "Hij herstelt nu in zijn ziekenhuiskamer." Alle hulpdiensten worden bedankt, net als iedereen die berichten van steun verstuurde.

Daarbij ook enkele bekenden. Voormalige presidenten Barack Obama en Donald Trump hebben hun steun voor Woods uitgesproken. Obama deed dat op Twitter. Trump heeft niet langer toegang op sociale media, maar reageerde bij de tv-zender Fox News. "Hij zal hiervan herstellen, hij is een schitterend persoon", aldus Trump. Tijdens het presidentschap van Trump overhandigde hij Woods de Presidential Medal of Freedom als eerbetoon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws