Van den Bergh maakt andermaal indruk en knokt zich naar nieuwe kwartfinale op een majortoernooi: "Gezwollen vingers door adrenaline"
Clint Vens
| 0 reacties

Dimitri Van den Bergh plaatst zich voor de kwartfinales Grand Slam of Darts

Van den Bergh maakt andermaal indruk en knokt zich naar nieuwe kwartfinale op een majortoernooi: "Gezwollen vingers door adrenaline"
Foto: © photonews

Opnieuw een zeer sterke prestatie van Dimitri Van den Bergh op de Grand Slam of Darts. Onze landgenoot legde nu ook Welshman Jonny Clayton over de knie.

Van Den Bergh, de nummer 11 van de PDC-ranking, nam het op tegen Clayton, de nummer zestien, en onze landgenoot maakte andermaal indruk. Na de eerste twee gewonnen sessies had hij een gemiddelde van maar liefst 105.13 per drie darts. 

De Belg blikt dan ook tevreden terug op zijn wedstrijd.“Weer een kwartfinale op een majortoernooi. Vooral de eerste twee sessies stond ik sterk te spelen. In de derde sessie miste ik een aantal dubbelkansen, maar ik kon de druk bij Jonny leggen. Ik heb het gevoel dat mijn vingers gezwollen zijn, maar dat zal wel door de adrenaline komen. Hopelijk kan ik dit vormpeil behouden tijdens het verdere verloop van het toernooi.”

In de kwartfinale neemt Van den Bergh het op tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de Welshman Gerwyn Price, de tweevoudige en regerende kampioen, en de Brit Nathan Aspinall. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws