Premier League Darts: Dimitri Van den Bergh neemt het op tegen de laatste in de stand, topper tussen Gary Anderson en Peter Wright
Nils Wens
| 0 reacties

Dimitri Van den Bergh neemt het deze avond op tegen Glen Durrant

Premier League Darts: Dimitri Van den Bergh neemt het op tegen de laatste in de stand, topper tussen Gary Anderson en Peter Wright

Vandaag staat de derde dag van de Premier League Darts op het programma. Dimitri Van den Bergh, voorlopig op een knappe gedeelde vierde plaats met 3 op 4, neemt het op tegen Glen Durrant.

Dimitri Van den Bergh is uitstekend begonnen aan de Premier League Darts. Onze landgenoot speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Michael van Gerwen en won gisterenavond met 7-5 van Aspinall. Daardoor staat hij op een gedeelde vierde plaats met 3 op 4. 

Met Glen Durrant krijgt hij vanavond normaal gezien een haalbare kaart, want Durrant kon nog geen punten pakken na zijn eerste twee wedstrijden. Zo verloor hij van Aspinall en Clayton. Toch mag Van den Bergh Durrant niet onderschatten, want de Engelsman won de Premier League Darts vorig seizoen. 

Naast Van den Bergh-Durrant zijn er nog enkele andere leuke duels deze avond. Zo neemt Michael van Gerwen, de leider op basis van het doelsaldo, op tegen Rob Cross, de nummer twee in het klassement. Daarnaast staan met Gary Anderson en Peter Wright twee oud-wereldkampioenen tegenover elkaar. De laatste twee wedstrijden van de avond zijn Aspinall-Wade en De Sousa-Clayton. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws