Vanavond derde ronde in Players Championship Finals: tegen wie spelen de grote sterren?

Vanavond derde ronde in Players Championship Finals: tegen wie spelen de grote sterren?
Foto: © photonews

Het gaat hard in de Players Championship Finals. Deze middag stond de tweede ronde nog op het programma, maar vanavond volgen al de wedstrijden voor de derde ronde. De kraker van de avond is een wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson.

Naar landgenoten zal u vanavond alvast niet meer moeten zoeken. Kim Huybrechts werd vrijdag in de eerste ronde al uitgeschakeld door Adrian Lewis en Dimitri Van den Bergh ging er deze middag uit in de tweede ronde tegen Danny Noppert. 

Andere sterren zoals Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen, Rob Cross en Jonny Clayton zijn wel nog van de partij. Zowel Cross als Price komen om 20u al in actie. Cross speelt tegen Searle, terwijl Wright het moet opnemen tegen Heta. 

Om 20u50 volgt de echte kraker van de derde ronde, want Michael van Gerwen staat tegenover Gary Anderson. Daarnaast staat er op dit uur ook een wedstrijd tegen Daryl Gurney en James Wade op het programma. 

De wedstrijden die daarna nog volgen zijn William O'Connor tegen José De Sousa, Gerwyn Price tegen Brendan Dolan, Jonny Clayton tegen Luke Humphries en tenslotte is er een Nederlands duel tussen Vincent Van der Voort en Danny Noppert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws