Premier League Darts: Gerwyn Price tegen WK-finalist, Schots duel tussen Peter Wright en Gary Anderson

Nils Wens
| 0 reacties
Premier League Darts: Gerwyn Price tegen WK-finalist, Schots duel tussen Peter Wright en Gary Anderson
Foto: © photonews

Een nieuwe donderdag en dat betekent dus ook een nieuwe avond in de Premier League Darts. Er staan weer mooie kwartfinales op het programma met als kraker een Schots duel tussen Peter Wright en Gary Anderson.

Gerwyn Price, de nummer één van de wereld, krijgt een moeilijke tegenstander voorgeschoteld. Zo zal Price het moeten opnemen tegen Michael Smith, de nummer vijf van de wereld. Smith heeft nog niet veel kunnen laten zien in het nieuwe jaar, maar op het WK eindigde hij nog in de finale. 

Michael van Gerwen, die nog steeds snakt naar zijn eerste toernooizege dit jaar, zal het in zijn kwartfinale opnemen tegen Joe Cullen, die aan eindzeges geen gebrek heeft met de Masters en Players Championship 3 en 4. 

Er wacht ook een Schotse kraker in de Premier League vanavond. Zo spelen Peter Wright, de nummer 2 van de wereld, en Gary Anderson, de nummer 6 van de wereld, tegen elkaar. De laatste kwartfinale is dan weer een duel tussen Jonny Clayton, de winnaar van het laatste Premier League-toernooi, en James Wade. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws